Sunday, January 15, 2012

Lompat Si Katak Lompat


At first , aku cuma nak bagi nampak warna kuning kuning tu di bahagian awan je and geng lompat ni macam biasa, tapi tak cantik sangat . Tapi lepas edit semua jadi warrna klasik ni still nampak somethung wrong gak. Percubaan pertama and semua nampak macam hantu sikit dalam ni. haha. InsyaAllah masa masa depan kita buat improvement lagi

Lokasi : Somewhere sebelum sampai Sabak Bernam (tak ingat masa ni bas stop kejap ada orang nak kencing )

Event : Jom Redah Kampung

Tarikh Edit : 15 Jan 2012

dari kiri : Shep, Aida, Emon, Eira, Hasriq ,Aku (damn tak nampak muka) , Akmal

~ 0 comments: ~

~ Post a Comment ~

+

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact

My Blog List

Powered by Blogger.

Labels

About Me

My photo

CREATIVE MIND DESIGN  is a full service graphic design creative agency, located in Shah Alam , Malaysia BUT we offer online service 24/7 all over the world. We specialize in all aspects of graphic design—website design and development to print production and pre-press services— which means we can handle your project from soup to nuts. You can find out more about our skills and graphic design services at www.hafizrahmandesign.com / www.creativemind.com.my

Followers

ggg
nnn
hhh

About the Template

fb